production

Team

Jos Jacobs

Projectmanager / werkvoorbereider

In het voortraject meedenken om de creatieve ideeën te realiseren, blijft keer op keer een uitdaging. Overal is een oplossing voor te vinden die ook werkbaar is zolang de juiste mensen op de juiste plaats staan. Een complexe set voor 100% opleveren is het mooiste wat er is.

Jos@apexx.nl
0654684097

.
Bram van Geelen


Systeem engineer / werkvoorbereider

Een duidelijke communicatie is een van de prioriteiten bij een productie. Hier stuur ik dan ook graag op aan. Pas na het 100% technisch opleveren van een set ben ik tevreden.

Bram@apexx.nl
0623955294
Louis Bloemers


Systeem engineer / werkvoorbereider

In het voortraject alles tot in de puntjes uitdokteren en deze informatie op locatie overdragen aan ons team is het leukste wat er is! Ik houd de collega’s op de werkvloer graag gemotiveerd om het best mogelijke eindresultaat te bereiken.

Louis@apexx.nl
0616283770

Bjorn Vanderbroeck

Projectmanager / werkvoorbereider

Een goede en ontspannen productie begint altijd in het voortraject, tussen u als klant en projectmanager. Hierbij wordt duidelijk geluisterd naar de wensen van de klant, en de uit te voeren werkzaamheden. Voor een goede productie, zijn de juiste werktekening nodig. Een complex ontwerp omzetten naar een werkbare tekening, is wat ik het liefst doe.

Bjorn@apexx.nl
0654985102